Apartments CR Varese

A LIGHT INTERVENTION GIVES A NEW IMAGE TO THE HOUSE

The aim in redesigning the interior of this huge apartment was to enhance the quality of the existing spaces and replace an uncomfortable winding staircase.

Some rooms and part of the installations have been redesigned, because of the introduction of new furniture. The lighting of entire house was designed ex novo and integrated with plasterboard lowering, where possible. The new U-shaped staircase is made of white enamelled iron and the steps are covered in wood.

Few natural materials are used here: oak wood, water-based paintings and frosted glass form the chromatic and materic palette that characterize the entire house.

Interior

No post was found with your current grid settings. You should verify if you have posts inside the current selected post type(s) and if the meta key filter is not too much restrictive.

Drawings

No post was found with your current grid settings. You should verify if you have posts inside the current selected post type(s) and if the meta key filter is not too much restrictive.

Year: 2018
Structure: Conventional
Client: Private
State: Under construction
Location: Varese