Unipol Sai Office Varese

AN ENLIGHTENED OFFICE

The refurbishment of an existing space on a crowded street meets the needs for new spaces of an insurance company.

The clarification of exiting spaces was the aim of the project, pursued with the elimination of superfluous structures, a new flooring and the white colors of the walls.

A quality illumination system adds up to natural light, filtered by satin films placed on the windows: this mix grants a great confort to the workstations, characterized by white furniture with some brightcolored element.

Interior

No post was found with your current grid settings. You should verify if you have posts inside the current selected post type(s) and if the meta key filter is not too much restrictive.

Drawings

No post was found with your current grid settings. You should verify if you have posts inside the current selected post type(s) and if the meta key filter is not too much restrictive.

Year: 2018
Structure: Conventional
Client: Private
State: Completed
Location: Varese